Esther van Benthem

Mediation

Een arbeidsconflict leidt vaak tot langdurig verzuim. Voorkom escalatie op de werkvloer en lange procedures met hoge kosten. Kies voor Mediation.

Eén van mijn kwaliteiten is dat ik snel tot de kern kom! Zo komt al snel op tafel waar het eigenlijk écht om draait. Van hieruit is dan al vaak een oplossing in zicht. Niet van mijn kant, maar van betrokken partijen zelf. Dit blijkt altijd de meest duurzame oplossing! Ten onrechte wordt vaak gedacht dat mediation pas zinvol is als er al sprake is van een arbeidsconflict. Maar ook hier geldt; bij een dreigend conflict is voorkómen altijd beter dan genezen. Wacht dus niet totdat escalatie plaatsvindt, hoe eerder een conflict wordt aangepakt, des te sneller kan de oplossing zich aandienen.

Naast Mediation in arbeidszaken ben ik gespecialiseerd in Mediation bij de overheid. Dit zijn veelal zaken die spelen tussen de overheid en burger. Dit kan een conflict tussen een gemeente en burger zijn in bijvoorbeeld het al dan niet verlenen van vergunningen of een conflict tussen het UWV en burger bij het al dan niet toekennen van een uitkering. Tevens kan het hier buurtbemiddeling betreffen in een conflict tussen buren onderling.

Eerst kennismaken? Neem dan contact met mij op. U kunt van mij als professioneel mediator, vertrouwelijkheid, neutraliteit en onpartijdigheid verwachten, waarbij uw autonomie altijd voorop staat!

 

Voorzitter Klachtencommissie (extern)
Door mijn opleiding Specialist Arbeidsrecht, ben ik werkzaam als extern voorzitter van een klachtencommissie. Bent u op zoek naar een externe voorzitter voor uw klachtencommissie?
Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Contact

info@esthervanbenthem.com
(06) 400 546 52

Contact

info@esthervanbenthem.com
(06) 400 546 52