Esther van Benthem

HR Diensten
HR adviseur, HR manager a.i. & Extern vertrouwenspersoon.
Training; Verzuimbegeleiding voor leidinggevenden.

HR adviseur
U kunt mij consulteren als adviseur in al uw personele vraagstukken. Ik bezit gedegen kennis en ervaring in tal van personele aangelegenheden. Zo kan ik uw medewerker (s) coachen bij niet goed functioneren, een vaststellingsovereenkomst maken bij beeindiging van een arbeidscontract met wederzijds goedvinden of kan ik uw sparringpartner zijn in complexe personele vraagstukken. Indien u tijdelijk een HR manager nodig heeft, ben ik beschikbaar als HR manager a.i. Wilt u weten wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Extern vertrouwenspersoon
Bedrijven zijn volgens de Arbo-wet verplicht om hun werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting door zorg te dragen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Zij dienen hiervoor een vertrouwenspersoon aan te stellen . Dit kan zowel een intern- als een extern persoon zijn. Het voordeel van een externe vertrouwenspersoon is, dat mensen zich vaak veiliger voelen aangezien de vertrouwenspersoon niet in de organisatie zit en er geen sprake is van hiƫrarchische verhoudingen. U kunt mij inhuren als extern gecertificeerd vertrouwenspersoon. Ook kan ik sparringpartner zijn voor de vertrouwenspersonen binnen uw organisatie. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Trainingen:
Verzuim begeleiding voor leidinggevenden
Indien u een eigen regie model hanteert en dus niet aangesloten bent bij een Arbo dienst waarbij zij uw case management verzorgen, is het belangrijk dat uw leidinggevenden goed getraind zijn in verzuimbegeleiding volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Dit kan u aanzienlijke schadelastbeperking opleveren bij verzuim. Laat uw leidinggevenden trainen met een verzuimtraining op maat zodat zij juist kunnen handelen bij verzuim!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie door contact met mij op te nemen.

Contact

info@esthervanbenthem.com
(06) 400 546 52

Contact

info@esthervanbenthem.com
(06) 400 546 52